Etsimme parhaillaan kyvykkäitä franchising-toimijoita, jotka haluavat kasvaa yhdessä Wayne’s Coffeen kanssa. Ehkä olet jo kahvilanpitäjä tai sinua houkuttelee ajatus kahvilan avaamisesta. Olisiko sinulla mielestäsi rahkeita tähän?

Wayne’s Coffeen vankka asema on todiste siitä, että hyvät teot kannattavat pitkällä aikavälillä. Viimeiset 25 vuotta ovat todiste siitä. Vuonna 1984 tapahtuneen perustamisen jälkeen Wayne’s Coffee on laajentunut ja käsittää nykyään yli 100 kahvilaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Englannissa sekä muissa maissa ympäri maailmaa. Kahviloillemme on yhteistä kaksi asiaa: Ne ottavat vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä. Ne ovat myös menestyviä liikeyrityksiä.

Franchising-toimiluvan haltijana sinusta tulee osa nämä tehtävät vakavasti ottavaa yritystoimintaa. Saat mahdollisuuden johtaa kahvilaasi tavalla, joka yhdistää tunnetun yrityskuvan vahvuuden aitoon kahvilaelämyksestä huolehtimiseen. Pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Wayne’s Coffee on Ruotsin ensimmäinen ja ainoa KRAV-merkin saanut kahvilaketju. Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita ja merkkejä, kuten Rainforest Alliance -merkki ja EU:n luomutunnus. Tämä on todiste siitä, että otamme tehtävämme vakavasti maailmassa, jossa yhä useammat ihmiset arvostavat yhteiskunnallisesti vastuullisia yhtiöitä. Jos ajattelet samalla tavoin, on Wayne’s Coffee oikea franchising-ketju sinulle.

Wayne’s Coffee uskoo myös kahden maailman parhaiden puolten yhdistämiseen suhteessamme franchising-toimiluvan haltijoihimme. Me autamme sinut alkukiitoon. Sinun panoksiasi ovat sijoitus, liiketoimintaosaaminen sekä rakkaus kahviin. Me annamme kaiken tarvittavan täyden palvelun kahvilan luontiin, mukaan lukien jatkuva tuki kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, markkinoinnissa ja muissa asioissa.

Etsimme parhaillaan kyvykkäitä franchising-toimijoita, jotka haluavat kasvaa yhdessä Wayne’s Coffeen kanssa. Tavoitteemme on tuplata kahviloiden määrä seuraavan viiden vuoden sisällä. Olisiko sinulla mielestäsi rahkeita tähän? Vinkkaa meille kiinnostuksestasi.