Useimpien ihmisten tavoin olemme onnellisimpia silloin, kun ympärillämme on samat arvot jakavia ihmisiä. Meidän tapauksessamme tämä käsittää myös hyvät liikekumppanit. Yhdessä voimme vaikuttaa vieläkin enemmän eri asioihin – kuten terveyteen, kestävään kehitykseen ja ympäristöön. Ja antaa kävijöillemme vieläkin paremman fikaelämyksen.

Tällä sivulla esitellään muutamia tämänhetkisistä yhteistyökumppaneistamme. Mutta meistä on aina mukava saada uusia ystäviä. Edustatko itse jotain organisaatiota, jonka kanssa sopisimme hyvin yhteen? Otathan meihin yhteyttä.

Rainforest Alliance

Tunnistatko tämän pienen sammakon? Sitä näkee fikassamme paljon. Rainforest Alliance pyrkii säilyttämään biodiversiteettiä ja luomaan ympäristöystävällisiä tukikeinoja. Tällaisia keinoja ovat muun muassa viljelijöiden, metsäteollisuuden ja matkailualan yhtiöiden liiketoimintamenetelmien muuttaminen.

KRAV

Wayne’s Coffee on Ruotsin ensimmäinen KRAV-merkin saanut kahvilaketju. KRAV-merkki on Ruotsin parhaiten tunnettu ympäristömerkki elintarvikkeille. Siinä on korkeat hyvinvointiin, terveyteen, yhteiskunnalliseen vastuuseen sekä ilmastovaikutukseen liittyvät vaatimukset. Tämä on syy siihen, että teemme lujasti töitä, jotta fikamme olisi 100-prosenttisesti KRAV-merkitty. Kaikella kahvillamme on nyt esimerkiksi KRAV-merkki. Read more about KRAV>