Vaadi fikaltasi enemmän

Wayne’s Coffeessa käyminen on itse asiassa kannanotto. Se tarkoittaa maukkaamman, terveellisemmän ja planeetallemme paremman fikan valitsemista. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen teki meistä Ruotsin ensimmäisen KRAV-merkin saaneen kahvilan.

Jokainen Wayne’s Coffeessa käynti on kannanotto. Maukkaamman fikan valitsemisen lisäksi valitset myös sekä elimistöllesi että planeetallemme paremman fikan.
Eikä tämä ole pelkkää sanahelinää. Me olemme Ruotsin ensimmäinen KRAV-merkin saanut kahvilaketju. Meille se on selkeä todiste jostain meitä aina inspiroineesta asiasta. Herkullinen, terveellinen ja ympäristöystävällinen fika – tämä on koko Wayne’s Coffeen kahvilaelämyksen punainen lanka. Tämän huomaa esimerkiksi kasvipohjaisista Supercinoistamme sekä virkistävän terveellisistä shoteista.

Tieto siitä, että kaikki valitsemasi on hyväksi sekä elimistöllesi että ympäristölle, antaa turvallisuudentunnetta. Tilaamasi kahvin pavut tulevat valituilta Brasiliassa, Kolumbiassa ja Nicaraguassa sijaitsevilta viljelmiltä. Ne ovat kaikki saaneet KRAV-merkin ja Rainforest Alliance -sertifikaatin. Tämän lisäksi niillä kaikilla on EU:n luomutunnus.

Ja tämä pätee useimpiin kahviloissamme näkemiisi asioihin. Pitkän aikavälin tavoite on, että kaikki Wayne’s Coffeessa nautittava valmistettaisiin paikan päällä. Olemme antaneet konseptille nimeksi Made In Store – valmistettu myymälässä. Tämä on todellisuutta jo huomattavan monien menutauluillamme näkemiesi annosten suhteen.
Mutta vastuumme ei pääty sinun lähtiessäsi kahvilastamme. Kehitimme hiljattain täysin ruohopohjaisen, luonnossa hajoavan ja valmistusvaiheessa paljon vähemmän energiaa kuluttavan mukaan otettavan kupin. Lisäksi jätteet lajitellaan alkulähteellä, luomutuotteet kompostoidaan, ja pyrimme vähentämään energian kulutusta kahviloissamme.
Olemme myös tukeneet jo useiden vuosien ajan muita organisaatioita, jotka haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Teemme yhteistyötä Roosa nauha -kampanjan kanssa, värjäämme kuppimme vaaleanpunaisiksi joka vuosi ja avustamme syöpätutkimusta.

 

Wayne's Coffee Suomi

KONKREETTISIA ESIMERKKEJÄ.

Tämä tekee fikasta ympäristöystävällisempää.

– Suodatinkahvimme ja espressomme ovat 100-prosenttisesti KRAV-merkittyjä, 100-prosenttisesti Rainforest Alliance -sertifioituja ja 100-prosenttisesti luomuviljelysertifioituja.