Avoimet työpaikat

Etsimme kahviloihimme jatkuvasti uusia kasvoja; kunnianhimoisia ja sitoutuneita työtovereita, jotka jakavat arvomme ja haluavat kehittyä kanssamme. Sovitko mielestäsi kuvaan?

WAYNE'S COFFEE

Tule mukaan tiimiin

Haemme jatkuvasti uusia kunnianhimoisia, uudenlaisia kokemuksia etsiviä työtovereita. Lue lisää ja hae suoraan täällä.

Wayne’s Coffee on yksi parhaista mahdollisista paikoista uran aloittamiseen. Erityisesti nuoret hyötyvät mittaamattoman arvokkaasta Wayne’s Coffeella saamastaan kokemuksesta, josta on hyötyä sekä elämässä että tulevalla uralla. Tuhannet Wayne’s Coffeen entiset työntekijät ovat samaa mieltä.

Wayne’s Coffee antaa mahdollisuuden ottaa vastuuta, oppia johtajuudesta, olla tekemisissä asiakkaiden kanssa ja kehittää omaa työnkuvaa nopeatahtisessa ympäristössä, missä yksikään päivä ei ole edellisen kaltainen.

Työskennellessäsi yhdessä kahviloistamme sinusta tulee yhtiömme maailmalle näyttämät kasvot. Tapaat asiakkaitamme ja varmistat heidän viihtymisensä Wayne’s Coffeella. Siksi on erittäin tärkeää, että sinulla on sama arvomaailma ja olet yhtä omistautunut luomufikalle. Sinun tulisi olla iloinen, kunnianhimoinen ja pyrkiä saamaan ihmiset hyvälle mielelle.

Sovitko mielestäsi kuvaan? Jos sovit, saatat olla täydellinen Wayne’s Coffeen työntekijä!

Työnhaku

Hae täällä!